​Sikkerhedsdøre mod støj, brand og indbrud

​Hos SERA Låse & sikring ApS i Glostrup har vi en stor viden om sikkerhedsdøre. Sikkerhedsdøre kan benyttes til mange formål. Tidligere var det primært virksomheder, men i dag bliver de også sat op i lejligheder og huse som udvendige døre. Der er også mange, som ønsker sikkerhedsdøre i deres lejligheder i boligforeninger, men her kræver det boligforeningens tilladelse.

​

Du kan benytte sikkerhedsdøre udvendigt og indvendigt

​

Sikkerhedsdøre er bygget til at beskytte mod støj, brand og indbrud. Det er forskelligt, hvad kunderne prioriterer højest, men dørene har tre fordele. De fleste, der bor i lejlighed, sætter pris på alle de tre former for beskyttelse. I visse virksomheder er det ofte brand og indbrud, der er i fokus. Der kan også være tale om et krav fra forsikringsselskabet.

​

​Sikkerhedsdøre benyttes endvidere af blandt andet læger og tandlæger samt andre erhverv, hvor det er vigtigt med en ordentlig dør. De kan også benyttes som indvendige døre, hvis der er rum, som kræver særlig beskyttelse. Det kan for eksempel være et IT-rum. En ny tendens er også, at mange indretter soveværelset som et "panic room".

​

Kontakt os for at fĂĄ et gratis sikkerhedstjek

​

Hos SERA Låse & Sikring råder og vejleder vi gerne private og erhverv om sikkerhed. Vi tilbyder derfor et gratis sikkerhedstjek i hele Storkøbenhavn. Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere. Du kan ringe til os på telefon 52 70 80 52, men du kan også skrive til os på info@sera.nu.

​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SERA LĂĄse & Sikring ApS

CVR: 33396325​

Produktionsvej 26

2600 Glostrup

Telefon: 52 70 80 52

E-mail: info@sera.nu