​Oplukning af døre døgnet rundt af vores døgnvagt​

Hos SERA Låse & Sikring ApS i Glostrup tilbyder vi oplukning af døre hele døgnet rundt af vores døgnvagt. Vi kører i hele Storkøbenhavn, når folk har behov for oplukning af døre. Og når vores montør har lukket dig ind, får du samtidig et godt råd med på vejen om, hvordan du eventuelt kan sikre dit hjem bedre.

Har du smækket dig ude, så tilbyder vi oplukning af døre

Den typiske årsag til oplukning af døre er, når folk har fået smækket sig ude, eller når de har glemt eller mistet nøglen et andet sted. Og det kan være et dårligt tidspunkt at lede efter sin nøgle, hvis det er sent om aftenen. I særlige tilfælde er nøglen knækket, eller også er låsen gået i baglås.

Ved oplukning af døre kan det ske, at kunderne ikke ved, hvor den mistede nøgle er. Hvis der er en begrundet tvivl om, hvor den er, men også en tvivl om, hvorvidt andre vil kunne identificere boligen, så tilbyder vi en omkodning af låsen. Derved kan du sikre, at der ikke er andre, som har adgang til din bolig, når du forlader den.

Ring hvis du har brug for vores døgnvagt til låseservice

Du er velkommen til at kontakte os hos SERA Låse & Sikring, hvis du har brug for oplukning af døre. Du kan skrive til os på info@sera.nu, men du bør ringe til os på telefon 52 70 80 52, hvis der er akut brug for vores døgnvagt​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SERA Låse & Sikring ApS

CVR: 33396325​

Produktionsvej 26

2600 Glostrup

Telefon: 52 70 80 52

E-mail: info@sera.nu